Záchrana života: Domácí tinktura zabrání infarktu za 1 minutu 

Nejlepší recept na tinkturu z kajenského pepře podle Dr. Schulze

Tinktura podle následujícího receptu je nejlepší tinkturou pro případy infarktu. Pro poznámku nepoužívejte feferonku, ale kajenský pepř, což je nejznámější druh chilli papričky a pěstuje se převážně v Indii a Jižní Americe. Chilli je trsnatá tropická rostlina, která se od papriky liší tím, že jde o vytrvalou rostlinu. Mleté chilli papričky jsou dvacetkrát pálivější než běžné papriky, protože obsahují mnohem více pepřového alkaloidu kapsaicinu. Pálivost chilli papriček je nepřímo úměrná velikosti plodů, takže nejmenší plody jsou nejpálivější. Získejte výše popsané typy.

Složení:

– prášek z kajenského pepře
– několik čerstvých kajenských papriček
– 50% alkohol (někteří používají vodku nebo jablečný ocet, pokud nechcete alkohol)
– láhev 1 litr
– rukavice

Příprava:

Nasaďte si rukavice (kvůli horku z chilli).

V den novu naplňte ¼ jednolitrové sklenice práškem kajenského pepře. Nalijte dostatečné množství alkoholu, aby pokryl prášek.

Po straně rozmixujte pár celých čerstvých paprik s dostatečným množstvím alkoholu, aby vznikla směs podobná omáčce.

Přidejte tuto směs do první tak, aby zaplnila ¾ sklenice.

Poté sklenici naplňte lihem až na doraz a uzavřete. Během dne co nejčastěji protřepávejte.

Tinkturu nechte do příštího úplňku a poté sceďte přes plátýnko do tmavé lahvičky.

Pokud chcete super silnou tinkturu, sceďte ji po 3 měsících.

Láhev dobře uzavřete a dejte na tmavé a suché místo. Trvá neomezeně dlouho.

Dávkování dle návodu doktora

je člověk po infarktu (angina pectoris) nebo mozkové mrtvici při vědomí, podejte mu 5-10 kapek tinktury. Opakujte dávku za 5 minut. Pokračujte v opakování léčby až do požadovaného zlepšení.

Pokud je člověk v bezvědomí, nakapejte mu 1-3 kapky pod jazyk a začněte s resuscitací. Po 5 minutách dávkování opakujte. Opakujte každých 5 minut až do požadovaného zlepšení.

Další výhody kajenského pepře

Kajenský pepř může být užitečný i při jiných neduzích.

Má protiplísňové vlastnosti a zabraňuje výskytu houbových patogenů Phomopsis a Colletotrichum.

Je známý pro svůj trávicí účinek, protože stimuluje tvorbu žaludečních šťáv a také zmírňuje a snižuje plynatost ve střevech.

Má také určité protirakovinné účinky a doporučuje se zejména pacientům s rakovinou plic a kuřákům. Předpokládá se, že kapsaicin z kajenského pepře pomáhá předcházet rozvoji nádorů způsobených tabákem a podobné výsledky byly hlášeny u rakoviny jater.

Je také užitečný při žaludečních problémech, chřipkových příznacích, migrénách, alergiích, zarudnutí, obezitě, bolestech zubů a artritidě.

Nutriční hodnota kajenského pepře

Vědci potvrdili přítomnost 26 druhů živin v kajenském pepři. Některé z nejdůležitějších minerálů, které se v něm nacházejí, jsou vápník, zinek, selen a hořčík. Kromě minerálních látek je kajenský pepř bohatý také na vitamíny – C a A.

Kajenský pepř je jedno z nejsilnějších přírodních koření, které dokáže udělat zázraky se srdcem.

Pokud jste vy sami nebo někdo ve vaší domácnosti srdečními pacienty, mějte vždy připravenou tuto život zachraňující tinkturu.