Žena vytvořila doslova BOOM na internetu: Ukázala, jak konzervuje maso bez mrazáku!

Nyní nakrájejte dvě velké mrkve na kroužky. Přendejte mrkev do samostatné misky a pokračujte podle receptu.

Maso nejprve okořeníme přidáním dvou lžiček soli, pepře podle chuti, lžičkou suchého koření a lžičkou červené sladké papriky a nakonec lžičkou granulovaného česneku. Maso a koření smícháme a spojíme.

Vyndejte připravené sklenice, které jste předtím sterilizovali v troubě na 100 stupňů po dobu 30 minut. Naplňte všechny tři sklenice masem, jednu řadu dolů, na maso položte nakrájenou cibuli, pak další řadu masa a vše dobře protlačte.

Navrch můžete dát zeleninu dle vlastního výběru. K zelenině přidejte kolečka mrkve a na konec položte zbytek masa.

Do každé sklenice dejte jeden stroužek česneku a do každé sklenice nalijte jednu lžičku octa. Před uzavřením dobře otřete vršek zavařovací sklenice, aby víčka pěkně přiléhala. Sklenice pevně uzavřete a uzavřete čistými a novými víčky.

Na dno většího hrnce položte utěrku a sklenice vyrovnejte. Naplňte pánev vodou až do výšky víka nádoby. Pánev přikryjte a dejte na sporák a vařte tři hodiny při nižší teplotě.

Po třech hodinách sklenice vyjměte z pánve, nechte je postupně vychladnout a umístěte je na tmavé a chladné místo, kde je lze skladovat až 12 měsíců.