Žena vytvořila doslova BOOM na internetu: Ukázala, jak konzervuje maso bez mrazáku!

Takto připravené maso lze skladovat až 12 měsíců.

Recepty na rychlá a snadná hotová jídla připravená doma jsou vždy vítány a tento jednoduchý návod na uchování masa se zeleninou je perfektním návrhem na hotové jídlo, které můžete nechat zavařené až rok. Tento způsob přípravy masa posouvá konzerování maso na zcela novou úroveň.

Metoda raw balení se snadno dodržuje a maso můžete snadno přidávat do polévek, dušených pokrmů, kastrolů nebo jíst přímo ze sklenice. Uživatelka sítě „YouTube“ vyvolala skutečný boom, když objevila způsob konzervování masa v „době války“ a překvapila ji praktičnost této metody nechávat maso na zimu bez mrazáku.

Než se pustíte do receptu, potřebujete tři sterilizované sklenice s víčkem a také rendlík s poklicí a utěrku.

Co budeme potřebovat :

• 1,5 kilogramu vepřové panenky

• 3 hlavy cibule

• 2 velké mrkve

• 2 špetky soli

• pepř podle chuti

• 1 špetka suchého zeleninového vývaru

• 1 špetka granulovaného česneku

• 1 špetka sladké papriky

• rakytník nebo jiná zelenina (volitelné) podle chuti

• 3 stroužky česneku

• 3 lžíce 9 procentního octa

postup přípravy najdete na druhé stránce ..