V tu ránu jsou pryč: Kokosový ježci z medového piškotového těsta – neznám nikoho, kdo mi jim odolal

Kokosové ježky dělám z jednoduchého, ale fantasticky chutného medového těsta. Stačí jen zamíchat, dát na plech a poté obalit v čokoládě a kokosu.

Přesvědčte se, že medové těsto je fantasticky jemné, lahodné a vláčné.

Co budeme potřebovat:
Na těsto:

300 g polohrubé mouky

200 g moučkového cukru

50 g másla nebo rostlinného tuku

3 PL medu

200 ml mléka

1 kypřicí prášek

1 vejce

Dále:

250 g másla (nebo tuku na polevu, případně kokosového tuku)

200-250 g moučkového cukru

2 PL kakaa

150-200 ml mléka

100 ml rumu (případně trochu víc)

400 g strouhaného kokosu

postup přípravy najdete na další stránce..