Úspora: Domácí tinktura zabrání infarktu za 1 minutu – recept

Nejlepší recept na tinkturu z kajenského pepře podle Dr. Schulze

Tinktura podle následujícího receptu je nejlepší tinkturou při infarktu. Aby také ne, nepoužívejte feferonky, ale kajenské papričky, což je nejznámější druh chilli papriček a pěstuje se převážně v Indii a Jižní Americe. Chilli je trsnatá tropická rostlina, která se od papriky liší tím, že jde o vytrvalou rostlinu. Mleté chilli je dvacetkrát pálivější než běžný pepř, protože obsahuje mnohem více pepřového alkaloidu kapsaicinu. Pálivost chilli je nepřímo úměrná velikosti ovoce, takže nejmenší plody jsou nejpálivější. Získejte typy popsané výše.

Složení:

– prášek z kajenského pepře –
několik čerstvých kajenských papriček
– 50 procent alkoholu (někteří používají vodku nebo jablečný ocet, pokud nechcete alkohol)
– láhev 1 litr
– rukavice

Příprava:

Nasaďte si rukavice (pro pálivost chilli).

V den novoluní ¼ naplňte 1l sklenice práškem z kajenského pepře. Nalijte tolik alkoholu, aby pokryl prášek.

Smíchejte na boku několik celých čerstvých paprik s dostatečným množstvím alkoholu, abyste získali směs podobnou omáčce.

Tuto směs přidejte do té první plněním sklenic.

Poté sklenici zcela naplňte alkoholem a uzavřete. Během dne co nejčastěji protřepávejte.

Tinkturu nechte do dalšího úplňku a poté sceďte přes gázu do tmavé lahvičky.

Pokud chcete super silnou tinkturu, sceďte ji po 3 měsících.

Láhev dobře uzavřete a umístěte na tmavé a suché místo. Trvá to neomezeně dlouho.

Dávkování podle pokynů Dr. Schulze

Pokud je člověk, který prodělal srdeční infarkt (anginu pectoris) nebo mozkovou mrtvici při vědomí, podejte mu 5-10 kapek tinktury. Opakujte dávku za 5 minut. Pokračujte v opakování léčby až do požadovaného zlepšení.

Pokud je člověk v bezvědomí, kápněte 1-3 kapky pod jazyk a začněte s resuscitací. Po 5 minutách dávkování opakujte. Opakujte každých 5 minut až do požadovaného zlepšení.

Další výhody kajenského pepře

Kajenský pepř může být užitečný i při jiných neduzích.

Má protiplísňové vlastnosti a zabraňuje tvorbě houbových patogenů Phomopsis a Colletotrichum.

Je známý pro svůj trávicí účinek, protože stimuluje tvorbu žaludečních šťáv a také uvolňuje a snižuje plynatost ve střevech.

Má také určitý protirakovinný účinek a doporučuje se zejména pacientům s rakovinou plic a kuřákům. Předpokládá se, že kapsaicin z kajenského pepře pomáhá předcházet rozvoji nádorů souvisejících s tabákem a podobné výsledky byly hlášeny u rakoviny jater.

Je také užitečný při žaludečních problémech, chřipkových příznacích, migrénách, alergiích, zarudnutí, obezitě, bolestech zubů a artritidě.

Nutriční hodnota kajenského pepře

Vědci potvrdili přítomnost 26 druhů živin v kajenském pepři. Některé z nejdůležitějších minerálů, které se v něm nacházejí, jsou vápník, zinek, selen a hořčík. Kromě minerálních látek je kajenský pepř bohatý také na vitamíny – C a A.

Kajenský pepř je jedno z nejsilnějších přírodních koření, které dokáže udělat zázraky se srdcem.

Pokud jste vy sami nebo některý z vašich rodinných příslušníků srdečními pacienty, mějte vždy připravenou tuto život zachraňující tinkturu.

Zdroj.atma