Tento chléb stimuluje tvorbu červených krvinek a hemoglobinu, urychluje odstraňování karcinogenních a toxických látek z těla i přebytečného cholesterolu a doporučuje se jako prevence cukrovky, aterosklerózy, celulitidy.
Tento typ chleba je vyroben z naklíčených pšeničných zrn, s minimálním přídavkem droždí a soli, bez přísad, konzervantů a podobných látek.
Všechny ostatní druhy chleba se od toho liší především tím, že obsahují mouku s nízkou biologickou hodnotou, s vlastnostmi, které lidské tělo prakticky nedokáže vstřebat.
Tento chléb bez mouky je stejně výživný jako všechny ostatní pekařské výrobky, ale je také bohatý na bílkoviny, vitamíny, aminokyseliny, tuky, sacharidy a různé minerály. Obsah samotné dietní vlákniny je dvacetkrát vyšší než v pečivu, což je běžné při hromadné konzumaci.
Pravidelná konzumace tohoto chleba stimuluje tvorbu červených krvinek a hemoglobinu, urychluje odstraňování karcinogenních a toxických látek z těla i přebytečného cholesterolu a doporučuje se jako prevence cukrovky, aterosklerózy a celulitidy.
O dobrých stránkách ani nemluvě, těch je na vyjmenování příliš mnoho a špatné nejsou, takže prostě žádné.Na chuť je potřeba si trochu zvyknout, protože tohle není typický měkký, nadupaný bílý chléb.
INGREDIENCE
- 300 g pšeničných zrn
- 100 g ječných vloček
- 2 lžíce sezamových semínek
- 2 lžíce lněného semínka
- 2 lžíce slunečnicových semínek 1 lžička soli
- 1/2 čerstvého droždí + 50 mil vody
Pokračování na další straně