Toto byste měli PŘESTAT JÍST, protože to podporuje růst RAKOVINOVÝCH BUŇEK ve vašem těle!

BRAMBŮRKY

Jistě, jsou oblíbené u milionů, ale bramborové lupínky jsou velmi nezdravé a obsahují sloučeniny, které mohou způsobit rakovinu. Jsou bohaté na akrylamid, který se při vaření při vysokých teplotách mění na sacharidy. Během výrobního procesu se množství akrylamidu v jednom sáčku na lupínky zvýší 910krát, takže čím více bramborových lupínků konzumujete, tím více zvyšujete riziko rakoviny. Tyto chipsy také obsahují umělá aromata, barviva a konzervační látky, které mohou poškodit vaše zdraví.

ZPRACOVANÉ MASO

Zpracované maso, jako jsou párky v rohlíku, klobásy a polotovary, obsahuje sloučeniny, které prodlužují trvanlivost, ale také dusičnany, nebezpečné sloučeniny spojené s nádory mozku a rakovinou slinivky. Podle nejnovějších výzkumů pravidelná konzumace červeného masa zvyšuje riziko vzniku rakoviny a úmrtí.

SODA

Plechovky sody jsou plné sacharidů, cukru, kukuřičného sirupu s vysokým obsahem fruktózy a benzoanu sodného, ​​známého karcinogenu.

KONZERVOVANÁ RAJČE

Rajčata nejsou problém – plechovka ano. Tyto plechovky často obsahují kyselinu, která může rozežírat kovovou výstelku vyrobenou z bisfenolu-A (BPA), který je hlavní příčinou mnoha vážných chorob, jakož i poškození DNA.