Přestaňte jíst tyto potraviny, abyste zabránili růstu rakovinných buněk v těle. Potraviny mohou být pro tělo jedem i lékem. Některé způsobují závažná onemocnění, jako je rakovina, jiné naopak nemoci léčí.
Pokračujte ve čtení níže a dozvíte se, jakým potravinám se musíte vyhnout, abyste zabránili šíření rakoviny:
RAFINOVANÝ CUKR
Rakovinné buňky potřebují cukr, aby přežily, proto je nezbytné vyhýbat se rafinovanému cukru, aby se zabránilo šíření nemoci. Rafinovaný cukr nemá žádnou nutriční hodnotu, protože během procesu výroby ztrácí své vlastnosti. Vyhýbání se cukru však neznamená vyhýbání se všem sacharidům – tělesné buňky potřebují glukózu na energii, takže se ujistěte, že jíte nějaké sacharidy.
GMO POTRAVINY
GMO je v současnosti horkým tématem po celém světě. Potraviny, které obsahují GMO, se považují za velmi nezdravé, protože jsou geneticky upravené, přestože FDA tyto potraviny schvaluje a tvrdí, že nepoškodí vaše zdraví.
POPCORN DO MIKROVLNY
Příprava potravin v mikrovlnné troubě je snadná, ale také jedna z nejnebezpečnějších. Mikrovlnné potraviny obsahují mnoho toxických látek nasáklých chemikáliemi, které se obvykle nacházejí v lehčích tekutinách. Máslová příchuť mikrovlnného popcornu se vyrábí z diacetylu, který může způsobit onemocnění známé jako popcornové plíce.
Pokračování na další straně