TADY JE POSTUP, JAK UVAŘIT FAZOLE RYCHLEJŠÍ NEŽ KDYKOLI: Nepotřebujete tlakový hrnec, stačí přidat 1. INGREDIENCI

Proto, pokud máte rádi i lahodnou fazolovou nebo se olizujete jen při zmínce o fazolové polévce, oblečte si zástěry a utíkejte do kuchyně, protože nás čeká vaření.

Tak jednoduché jako fazole, říkají mnozí, ale není tak jednoduché připravit fazolovou polévku, nebo prostě fazole, které u nás stále patří k nejoblíbenějším jídlům. Hlavní otázka, když to někdo připravuje, je, jestli to jde uvařit nějak rychleji.

Existují různé teorie a triky, které nezahrnují namáčení fazolí ve studené vodě předchozí noc.

Jednou z variant je použití tlakového hrnce, který značně zkrátí proces vaření, a to nejen u fazolí. A pokud nemáte tlakový hrnec, pak budete muset použít některé z těchto tipů, které zkušenější kuchaři používají léta.

Při prvním vaření fazolí je dobré přidat do vody 1 lžičku jedlé sody. Fazole nechte alespoň 15 minut povařit, poté slijte vodu a přidejte trochu oleje. Dobře promíchejte, abyste se ujistili, že se olej rozmístí po každém zrnu.

Pokračování na další straně