PRAVDA O SODĚ: Mnoho lidí ji užívá na překyselení a bolesti žaludku, A TOTO SODA DĚLÁ S ORGANISMEM

„Dejte nakrájenou cibuli do vody, počkejte, až se rozplyne sirný zápach, a teprve pak ji přidejte do pokrmu a nebude vám vadit. Máte tolik druhů cibule, takže sremuš, která nikomu nevadí. .Zkombinujte to se sýrem nebo smetanou,to problém zneutralizuje.Celý svět jí nejdřív salát,pak jídla a bohužel toho jídla,kterého máme po celý rok,nevyužíváme dost.Syrové zelí je nejlevnější a velmi zdravé jídlo, stejně jako mrkev.Měla by se jíst čerstvá, ne házet do polévky, když „Pokud se uvaří, tělo z ní využije méně zdravé suroviny,“ řekla.

„Cibule je výživná, má kvercetin, to je boží jídlo. Moje zesnulá maminka ji rozpůlila, takže na sporáku zčernaly, a dávala je tak do polévky, věděla, jak je to zdravé,“.