Kyselina požírá vaše tělo: 27 nejvíce alkalizujících potravin na světě. Pokud je budete jíst, můžete se vyhnout nemocem

I když víme, jak škodlivé jsou zpracované potraviny, stále jsou našimi oblíbenými. Zpracované a geneticky modifikované potraviny, rychlé občerstvení, cukrové bomby – ty neustále poškozují naše tělo a nejhorší je, že si to uvědomujeme. Nezdravé potraviny mění pH těla v alarmující míře.

Lidské tělo je v podstatě zásadité, ale neustále jdeme proti přírodě a zakyselujeme ho stále více. Proč dáváme přednost rychlému občerstvení před zdravým ovocem a zeleninou? Kyselé pH ovlivňuje imunitní systém a činí tělo zranitelnějším vůči nemocem.

Alkalizující potraviny

Pokud si uvědomujete zdraví, pravděpodobně děláte vše, co je ve vašich silách, abyste zůstali zdraví. Rád bych k tomu přispěl tím, že vám představím 5 nejlepších alkalizujících potravin. Nemusíte být nemocní, abyste jedli zdravé jídlo, naopak můžete svému tělu podat pomocnou ruku, aby ze sebe vydalo to nejlepší!

1. Švýcarský mangold

Jedna z nejzáhadnějších alkalizujících rostlin, která prokazatelně chrání před viry, bakteriemi a volnými radikály.

2. Meloun

Je to fantastický detoxikátor a navíc má úžasnou hodnotu pH, v průměru 8,5. Tuto superpotravinu jezte pravidelně, můžete si vybrat jakýkoli druh, mají stejné výhody. Meloun je taky super! Toto ovoce bohaté na vodu je z 92 % tvořeno vodou.

3. Pohanka

Pokud stále jíte pšenici, je to pravděpodobně proto, že jste ještě nezkusili pohanku. Jeho živiny vám dodají energii a zasytí na celý den. Jezte více pohanky pro posílení imunitního systému a udržení zdravého oběhového systému.

4. Olivový olej

Ano, každý ví, jak je olivový olej zdravý, ale opakování je matka poznání! Olivový olej obsahuje více vitamínu E a mononenasycených mastných kyselin než jakákoli jiná potravina na světě.

5. Lněné semínko

Tato semena jsou zásaditá, mají vysoký obsah vlákniny a vitamínu E. Protizánětlivé vlastnosti zmírňují návaly horka u žen v menopauze.

Pokračování na další straně