Kokosový cheesecake. Rychlá příprava a nevyžaduje pečení

Příprava sýrové hmoty:

Ve velkém hrnci rozpustíme máslo s cukrem, přidáme sýr, vejce, kokosové mléko a v něm rozmíchané pudinky. Důkladně míchejte, dokud se ingredience nespojí. Za stálého míchání přidáme kokosový likér a přivedeme k varu, poté chvíli povaříme.

Připravte si zapékací formu o rozměrech 24 x 24 cm, její dno vyložte sušenkami a poté na ni nalijte polovinu hmoty. Položte další vrstvu sušenek, vylijte zbytek hmoty a položte další, poslední vrstvu sušenek. Těsto necháme vychladnout.

Výroba polevy

Čokoládu rozdrobte na co nejmenší kousky, přidejte k ní máslo a sladkou smetanu, dejte do kastrůlku a dejte do vodní lázně, dokud není hmota jednotná.

Po vychladnutí cheesecaku přelijeme takto připravenou polevou. Posypte ho kokosovými hoblinami a také růžovým posypem. Dáme do lednice vychladit, nejlépe přes noc.

Dobrá práce! Lahodný tvarohový koláč připraven.

Zdroj: chilesloneczne