Příprava sýrové hmoty:
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo s cukrem, přidáme sýr, vejce, kokosové mléko a v něm rozmíchané pudinky. Důkladně míchejte, dokud se ingredience nespojí. Za stálého míchání přidáme kokosový likér a přivedeme k varu, poté chvíli povaříme.
Připravte si zapékací formu o rozměrech 24 x 24 cm, její dno vyložte sušenkami a poté na ni nalijte polovinu hmoty. Položte další vrstvu sušenek, vylijte zbytek hmoty a položte další, poslední vrstvu sušenek. Těsto necháme vychladnout.
Výroba polevy
Čokoládu rozdrobte na co nejmenší kousky, přidejte k ní máslo a sladkou smetanu, dejte do kastrůlku a dejte do vodní lázně, dokud není hmota jednotná.
Po vychladnutí cheesecaku přelijeme takto připravenou polevou. Posypte ho kokosovými hoblinami a také růžovým posypem. Dáme do lednice vychladit, nejlépe přes noc.
Dobrá práce! Lahodný tvarohový koláč připraven.
Zdroj: chilesloneczne