Již brzy bude kapr a další ryby hostit na vánočním stole téměř všech Poláků. Ale i když toto jídlo jíme na Vánoce rádi, nelíbí se nám všechny ty vůně, které s sebou přináší. Jak se zbavit rybího zápachu, zejména při jejím smažení? Pomůžeme vám dnes zvládnout tuto nelehkou výzvu.
Každý rok stejný problém…
I když milujete ryby, vařit je v kuchyni může být oříšek. Dlouho po konzumaci ryb, umytí hrnců a vložení talířů do myčky bude vůně ryb doznívat v kuchyni a jídelně. Za prvé, vězte, že skutečně čerstvé ryby by neměly mít vůbec žádný zápach. Pokud tedy rozbalíte balíček ryby a uděláte krok zpět kvůli vůni, která vás vítá, vyhoďte ji, protože není čerstvá. Nutno však přiznat, že i ta nejčerstvější ryba po uvaření může doma trochu vonět.
Pokračování na další straně