Domácí křehké trubičky s italským krémem: Listové těsto nekupujte, tento recept nemá konkurenci

Dokonalé domácí krémové trubičky, které připravíte rychle a krásně vyniknou na svátečním stole. Dají se samozřejmě připravit i z klasického listového těsta, ale recept, který vám dnes představuji, je ještě lepší.

Trubičky jsou z fantastického a rychlého křehkého pečiva ze zakysané smetany. Navíc jsou plněné italským krémem, který je jednodušší než přírodní a chutná ještě lahodněji než klasický. Navíc perfektně drží tvar.

Ingredience:

Dort:

  • 380 g pšeničné mouky + na posypání
  • 250 g másla
  • 200 g zakysané smetany
  • 1 vejce

Italský krém:

  • 150 g vaječného bílku (cca 5 ks)
  • 120 g moučkového cukru
  • 240 g cukru krupice
  • voda

Pokračování na další straně