ANTIBIOTIKOVÝ PROSTŘEDEK NA LEDVINY A MOČOVÝ MĚCHÝŘ: Stačí sníst 200 gramů této rostliny – ANTIBIOTIKA JIŽ NEBUDETE POTŘEBOVAT

Recept na mangold s bramborem

Čerstvý mangold před přípravou dobře omyjte, abyste odstranili zbývající nečistoty. Odřízněte základnu stromu s kořeny. Nať a listy se vaří odlišně, takže ostrým nožem oddělte stonek od listů a vařte několik minut před listy. Při přípravě koláčů se nať a listy vaří současně.

  • 1 kg mangoldu
  • 4 malé brambory
  • od 4 do 5 stroužků česneku
  • 250 ml olivového oleje

Příprava:

Česnek očistíme a nasekáme nadrobno, s přídavkem olivového oleje, pro lepší chuť to udělejte alespoň hodinu před přípravou pokrmu jako je mangold s bramborami. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky o velikosti sousta a dáme vařit do osolené vody. Mangold dobře omyjte, jak je vysvětleno, a odřízněte stonek. Poté listy nakrájejte na centimetr nebo dva široké. Když jsou brambory hotové, vyjměte je děrovanou lžící a přidejte nakrájený švýcarský mangold a uvařte ve stejné vodě.

Vařte asi sedm minut. Po sedmi minutách sceďte a zalijte studenou vodou, aby barva zůstala výrazně zelená. Postavte pánev na sporák a zalijte česnekem s olivovým olejem, který jste si dříve připravili. Po jedné minutě restování přidejte brambory a dobře vymačkaný mangold. Za stálého míchání smažte asi dvě minuty, aby se chutě propojily.