postup:
7 žloutků ušleháme s 200 g cukru, postupně přidáme 12 lžic vody a sypké přísady – mouku, kakaový prášek, jedlou sodu a prášek do pečiva.
Vymícháme jednotné těsto, které vložíme do formy vystlané pečícím papírem (nebo vymazaný a vysypaný moukou pečeme při teplotě 200 stupňů 15 minut).
Mezitím si připravíme krém. Ve vodě rozmícháme pudinkové prášky a cukr. Uvaříme hustý pudink.
Z bílků ušleháme tuhý sníh a ten opatrně vmícháme do ještě teplého pudinku.
Na těsto navrstvíme krém a vložíme ještě na 5 minut do trouby.
Ze smetany, ztužovače a cukru ušleháme tuhou šlehačku, tu navrstvíme na vychladlý koláč.
Vložíme na chladné místo vychladnout a před podáváním posypeme kakaem.
Máme hotovo!