Albánský krémeš: Famózní dezert s neodolatelným krémem!

Tento dezert je skutečně vynikající. Jemné těsto, bílkový krém a šlehačka se skvěle doplňují a vytvářejí jedinečnou symfonii chutí.

Ingredience

na těsto:

  • 7 žloutků
  • 200 g krystalového cukru
  • 12 lžic vody
  • 200 g hladké mouky
  • 1 bal. prášku do pečiva
  • 2 lžíce kakaové prášku
  • 1 lžičku jedlé sody

na krém:

  • 7 bílků
  • 4 lžíce cukru
  • 2 bal. vanilkového pudingu
  • 500 ml vody

na vrch:

  • 500 ml smetany na šlehání
  • 2 bal. ztužovač do šlehačky
  • 1 bal. vanilkového cukru

postup přípravy najdete na druhé stránce…