Zde je to, co byste měli jíst podle své krevní skupiny

Existují čtyři hlavní krevní skupiny A, B, AB a O a každý z těchto typů může být Rh pozitivní nebo Rh negativní. Pro každou skupinu existují povolené a zakázané potraviny.

Tento způsob stravování nám může pomoci být zdravý, cítit se dobře a udržet si štíhlou linii. Dietu podle krevních skupin navrhl odborník na výživu Peter Di Adamo a rychle se projevily pozitivní účinky.

Zde je to, co potřebujete vědět o této dietě, které potraviny jsou žádoucí a které jsou na seznamu zakázaných podle vaší krevní skupiny.

A krevní skupina

A krevní skupině nejlépe vyhovuje vegetariánský typ stravy. Doporučuje se jim především hodně ovoce, zeleniny a obilovin.

Povolené potraviny: všechny druhy ryb, sójové mléko, olivový olej, dýně, arašídy, fazole, čočka, pohanka, oves, žito, rýžová mouka, brokolice, mrkev, zelené zelí, kapusta, kedlubna, pórek, petržel, špenát, dýně, bílé brambory, meruňky, ostružiny, borůvky, citrony, třešně, fíky, grapefruity, ananas, švestky, rozinky, mrkev, ananas, sušené švestky, limonáda s medem, hořčice, zelený čaj a červené víno.

Zakázané potraviny: Veškeré maso kromě kuřete, máslo, zmrzlina, smetanový sýr, sýr, kravské mléko, syrovátka, pistácie, žluté a zelené fazole, červené a bílé zelí, lilek, houby, rajčata, červené brambory, banány, pomeranče, mandarinky, červená paprika, ocet, kečup, majonéza, pivo, silné a sycené nápoje.

Pokračování na další straně