3 NÁPOJE, KTERÉ REGULUJÍ HORMONY: O tomto léku musí vědět každá žena!

Když přemýšlíte o hormonálním zdraví, co vás jako první napadne? tablety? Nemělo by, protože existují účinné přírodní prostředky.

Téma vyváženého hormonálního zdraví je s věkem stále aktuálnější. Na řadu přicházejí drahé léky a nekonečné konzultace s gynekologem. Okamžitě se snažte předejít potřebě léků regulujících hormonální změny, ke kterým časem dochází!

Toto jsou tři přírodní recepty, které stabilizují sekreci hormonů:

Teplá voda s citronem

Teplá voda s citronem přispívá k hubnutí, odstraňuje toxiny z těla, zlepšuje imunitu, stav pokožky a trávení. Důvodem je, že citron ovlivňuje hormon sytosti – leptin. Pokud leptin není v rovnováze, tělo začne vytvářet tukové zásoby. Citron pomáhá předcházet dehydrataci a zlepšuje trávení.

Recept je velmi jednoduchý: vymačkejte šťávu z půlky citronu do sklenice teplé vody a vypijte ji najednou. S tímto nápojem vaše ráno začne lépe.

Čaj z malinových listů

Malinové listy se od starověku používaly k posílení svalů dělohy. Vědecké výzkumy potvrdily, že tato rostlina má příznivý vliv na práci hormonů. Ženy, které pijí tento čaj v těhotenství, nemají žádné obtíže při porodu.

Recept je také jednoduchý: jednu lžíci malinových listů (lze použít i sušených) zalijte 200 ml vroucí vody a nechte 10 minut odstát. Tento čaj nepijte před spaním, ale lépe během dne.

Pokračování na další straně