Na tvém těle je tajný bod! Zde je to, co se stane, když jej stisknete

Čínská medicína nás učí, jak předcházet nemoci dříve, než k ní dojde, stimulací speciálních bodů na těle. Toto je jeden z nejdůležitějších bodů.

Lidé na Západě používají čínskou medicínu po desetiletí, především akupunkturu. Nyní objevili další neuvěřitelně jednoduchou metodu , která je založena na akupunktuře a může vám velmi pomoci zbavit se negativní energie, stresu a úzkosti , které způsobují řadu nemocí.

Tradiční čínská medicína vychází z přesvědčení, že na lidském těle jsou meridiány energie a podél nich hromada akupunkturních bodů. Kenneth Ryland, bývalý lékař amerického prezidenta Nixona, řekl, že akupunktura je největším přínosem pro medicínu, jaký kdy kdo udělal.

Podle akupunktury qi neboli životní energie proudí meridiány a aktivuje funkce organismu . Akupunkturou neboli akupresurou můžeme stimulovat proudění té energie, pokud neproudí správně, tedy pokud máme nějaký zdravotní problém.

Teorie akupunktury a akupresury definovala 12 těchto meridiánů energie, které propojují všechny životně důležité orgány a udržují energetickou rovnováhu v těle . Pokud energetický bod nefunguje správně, ovlivní to stav vašeho těla.

Pokračování na další straně