16 zajímavých triků z běžného života, které jste pravděpodobně také neznali

I když si myslíme, že už o světě víme všechno, stále pro nás má přichystáno spoustu nových věcí. Některé triky mohou velmi usnadnit chod naší domácnosti. Možná se při zpětném pohledu zdají tak jasné, přesto nás nikdy předtím nenapadlo je použít. Ve skutečnosti nám tyto tipy mohou hodně usnadnit každodenní život.

Netušili jsme, že se k tomu hodí některá zařízení, která můžeme každý den vidět nebo držet v ruce. K dokonalému řešení často potřebujeme jen trochu fantazie. Nemluvě o tom, že s těmito triky můžeme ušetřit spoustu peněz. Většinu zmíněných věcí téměř jistě najdete i ve vaší domácnosti. Nemusíte se bát, nemusíte být mistr kutilů!

  1. Už se vám stalo, že bylo strašně těžké oblečení složit a zabalit? Když se budete stěhovat z jednoho bytu do druhého, může to pro vás být velmi dobrý malý trik. Vezměte pár prázdných ramínek, složte je a pověste na ně ostatní oblečení. Díky tomu je nemusíte zbytečně sundávat a pak je dávat zpět.

2. V dnešní době je již zcela akceptováno, že nestojíme každý den hodiny v kuchyni. Občas si objednáme nebo se zastavíme v obchoďáku na oběd. Velmi praktické jsou čínské krabičky rychlého občerstvení, nazývané také ústřicové kbelíky. Ty lze snadno otevřít a fungovat jako talíř. Můžeme ho pak znovu složit, abychom si zbytek vzali s sebou. Tyto krabice jsou opravdu užitečné, zvláště pokud vaší oblíbenou zábavou není mytí nádobí.

3. Pokud ještě nejsme tak zkušené hospodyňky nebo daně z večeře, možná jsme porce přehlédli. Například během večeře se špagetami nebude dostatek vařených těstovin. Abyste se této situaci vyhnuli, použijte takovou lžíci. Otvor uprostřed lžíce má přesně takovou velikost, jakou potřebujete pro servírování. Tak vedle něj nikdy nemůžete střílet!

Pokračování na další straně