3 produkty, které játra milují, ale málokdo je používá. Jak jsem zlepšil funkci jater bez drahých léků

Tělo, jako neviditelná zeď, stojí na stráži a je neustále připraveno odrazit jakoukoli hrozbu. Nyní mnoho lékařů redukuje funkce jater pouze na čištění krve, což není zcela správné.

Dr. Gerson se svým slavným onkologickým léčebným systémem napsal: „…pokud ke mně přijde pacient a jeho játra jsou tak zasažena toxiny, že nedokážou přefiltrovat ani malé množství krve, pak není téměř žádná šance zotavení. A pokud zůstala zachována alespoň část orgánu s normálními funkcemi, pak se správnou léčbou vše obnoví a prognóza je velmi dobrá.“

V tomto článku se dozvíte o třech užitečných potravinách, které naše játra potřebují pro normální fungování. Snažím se je používat pravidelně každý den.

Příčina mé dyskineze a co bylo klíčem k vyřešení problému

U mnoha lidí je diagnostikována dyskineze žlučovodů, přítomnost písku nebo kamenů ve žlučníku. Všechny tyto faktory tak či onak ovlivňují stav jater, takže dobrý odtok žluči by měl být po celý život. Normální vyprazdňování žlučníku několikrát denně je klíčem k pravidelné stolici, dobrému trávení se vstřebáváním vitamínů rozpustných v tucích a včasnému odstranění toxinů z těla.

Pro mě byl dýňový olej skutečným objevem. Byly doby, kdy jsem onemocněl giardiózou a trpěl chronickou dyskinezí. Různé bylinky při dlouhodobém užívání nepříznivě ovlivňují ledviny a játra a kromě toho si na to tělo začíná zvykat, což snižuje jejich účinnost.

A dýňový olej má silný choleretický účinek a zároveň jemně uvolňuje křeče z kanálků. Je absolutně netoxický, protože dýňová semínka lze konzumovat po celý život – jedná se o velmi užitečný potravinový produkt pro lidi v každém věku. Můj stav se výrazně zlepšil a mohu to říci s jistotou, protože zmizela bledost a mírné zažloutnutí obličeje, způsobené chronickou stagnací žluči. Je jasné, že játra z toho byla mnohem jednodušší.

Pokračování na další straně