Myslím, že většina lidí už ví, že jsou banány velmi užitečné. Doporučený příjem dvou banánů denně dokáže se zdravím opravdu zázraky. Ale přemýšleli jste někdy o propíchnutí banánu jehlou? Pravděpodobně ne, ale měli byste – protože je opravdu velmi praktické!
Kdo věděl, že jehla může být velmi užitečná, když skutečně loupete banán? Výsledek, který vytváří, je ve skutečnosti extrémně důmyslný – a navíc tak jednoduchý! Že to nedělají všichni, mě opravdu překvapuje.
Muž začne tím, že do banánu zapíchne jehlu a pak ji trochu zapíchne zleva doprava skrz dužninu. Poté jehlu posune o pár centimetrů dále a postup opakuje, dokud nedosáhne na dno banánu. Je to rychlé a zároveň vám to ušetří spoustu času.
Když pak oloupe banán, celé ovoce se vám již nakrájí na malé plátky. Tímto způsobem můžete banán snadno sníst přímo poté, co jste ho oloupali na plátky – nebo je použít k přidání do jogurtu nebo podobného.
Pokračování na další straně