Vzhledem k tomu, že chléb zdražil, peču si ho pouze sama – chléb s jedlou sodou, bez hnětení, chutná svěže a božsky celé dny!

Chléb z jedlé sody je nejen zdravější než jeho „společníci“ k dostání v obchodě, ale dá se vyrobit vždy čerstvý a my přesně víme, co obsahuje.

Navíc vám za to poděkuje naše peněženka.

Mnoho lidí nezačne péct chléb doma jen proto, že slyšeli, že chutný chléb se doma upéct nedá. To však není pravda. Stačí dobrý recept a trocha cviku: bude chutnější než z obchodu!

Zde jsou ingredience, které budete potřebovat na zdravý a čerstvý domácí chléb:

  • Tři a půl šálku mouky;
  • Lžička jedlé sody;
  • Lžička soli; stejně jako
  • Tři a půl hrnku mléka.

Pokračování na další straně