Trik starých hospodyněk! Díky tomu vám těsto pokaždé poroste jako blázen!

Pokud se budete držet této rady, nikdy se vám nestane, že by těsto spadlo nebo nehezky nakynulo.

Zde je několik triků, které vám pomohou připravit těsto jako z nejlepších restaurací:

Než se pustíte do hnětení těsta, vyndejte máslo a vejce z lednice a nechte je chvíli při pokojové teplotě.

Nepřehánějte to s množstvím prášku do pečiva nebo droždí, protože existuje možnost, že těsto příliš vyroste a praskne, píše „Kurir“ “

Těsto dávejte vždy do předehřáté trouby, protože všechno těsto s práškem do pečiva a droždím to „vyžaduje“. Když se spojí mokré a suché přísady, dojde k chemické reakci a těsto okamžitě začne růst. Počkejte 10 až 15 minut od okamžiku, kdy trouba dosáhne požadované teploty a poté do ní vložte těsto.

Pokračování na další straně