Podívejte se, co se stane, když dovnitř vložíte slupku.
Oloupete pomeranč a prvním krokem je vyhodit kůru, protože není jedlá. A přesto vám jeho použití v domácnosti může magicky rozvázat ruce.
Navíc v mnoha případech používáme produkty z naší kuchyně buď jako čističe nebo jako malá řešení každodenních problémů v domácnosti.
Takto užitečným způsobem můžete využít pomerančové kůry, které byste od této chvíle neměli vyhazovat.
Kromě toho, že je můžete usušit a v prostoru udělat přirozené aroma, je tu další tip pro vaši troubu.
Po uvaření jídla a vytažení z trouby, zejména pokud má silný zápach, nastavte troubu na 180 stupňů.
Vložte trochu pomerančové kůry na plech do trouby a nechte je tam 15-30 minut.
Výsledek vás potěší, protože vaše trouba bude vonět a pomeranč odstraní silné pachy z jídla, které jste právě uvařili.
Pokračování na další straně