Kdo by si pomyslel, že jedlá soda bude tak uživatelsky přívětivá a na tolik způsobů?
Poté, co jsem narazila na tento tip, budu mít jedlou sodu doma vždy.
Jedlá soda nebude v mém domě jen proto, že ráda peču, ale budu ji mít doma, protože chci, aby můj domov vypadal čistě a příjemně. Zde přichází na řadu prášek do pečiva.
Kolikrát jste se vyčerpali u dřezu při drhnutí a mytí, až vás bolí zápěstí?
Myslím především na pánve a vnitřek trouby.
Kdybych tento tip znala dříve, ušetřila bych si spoustu práce s drhnutím.
V podstatě vám stačí jedlá soda a jablečný ocet. Níže najdete malý recept na dokonalý prací prostředek.
- Nejprve vezměte prášek do pečiva a posypte jím pánev nebo hrnec.
- Poté nalijte trochu jablečného octa.
- Poté nechte 1 minutu odstát, aby měl čas působit.
- Poté zakončete houbičkou nebo štětcem a pevně přitlačte.
Zde se můžete podívat na film, který vše vysvětluje. Získáte také 5 dalších dobrých tipů, které si můžete vzít s sebou.
Pokračování na další straně