TAKTO SE SPRÁVNĚ PŘIPRAVUJE TURECKÁ KÁVA: Starý a jediný správný způsob, jen málokdo zná TAJEMSTVÍ V PŘÍPRAVĚ

Mnoho lidí nemůže bez kávy ani začít ráno, ale jen málokdo ví, jak udělat pravou tureckou kávu.

Příště si dobře rozmyslíte, než se ‚napijete‘: Ženy, tohle dělá KÁVA s vaší HRUDÍ!​​

Základním pravidlem je mít kvalitní mix.

Málokdo ví, že u turecké kávy se voda zpočátku nemusí vařit! V džezvě se voda ohřívá těsně před varem, poté se stáhne ze sporáku.

Část vody se nalije do šálku a ke zbytku se přidá káva (jedna velká lžička na každý šálek nebo více, pokud jsou šálky větší nebo máte rádi velmi silnou kávu).

Míchejte, aby nebyly žádné hrudky, poté dejte zpět na oheň a až dosáhne okraje hrnce, opět stáhněte z ohně a přidejte vodu, kterou jste slili na začátku. Znovu dáme na rozpálený sporák a necháme přejít varem.

Pokračování na další straně