Červená řepa je extrémně komplexní potravina díky svému bohatému nutričnímu obsahu. Tato každodenní zelenina se doporučuje při detoxikačních kúrách a při léčbě mnoha zdravotních problémů.
Tento speciální recept na šťávu z červené řepy vyvinul rumunský inženýr a fytoterapeut Valeriu Popa . Šťáva z červené řepy se doporučuje při všech plicních onemocněních, od akutní nebo chronické bronchitidy a zápalu plic až po plicní tuberkulózu . Úspěšně doplňuje další léčebné metody, je velmi jednoduchý na přípravu a je skutečným zdravotním zázračným lékem.
Způsob přípravy a použití: budete potřebovat 2 10litrové zavařovací sklenice a 2 kg očištěné řepy. Červenou řepu nastrouháme, vložíme do zavařovací sklenice a zcela zalijeme horkou vodou. Po dvou dnech můžete začít pít tuto šťávu místo vody (1-2 l denně).
Když je tekutina spotřebovaná, připravíme další porci. Léčba by neměla být přerušena po dobu 3 měsíců.
Pokračování na další straně