Šéfkuchař prozradí, jak smažit křupavé brambory jako z restaurace: Stačí vám 7 MINUT a 1 TAJNÁ INGREDIENCE

Ne každý umí udělat křupavé brambory, ale brzy budete mistr.

Smažené brambory jsou zásadním doplňkem jídel a nejdůležitější je, jak se připravují.

Tom Westerland, který pracuje jako šéfkuchař v restauraci, objevil svou techniku ​​výroby brambor jako v restauraci.

Prvním a nejdůležitějším faktorem je výběr brambor.

Špinavé brambory jsou nejlepší, protože mají nižší obsah cukru, takže jsou ideální pro křupavost při pečení, řekl Tom.

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky. Trik je v maximální ostrosti hran. Zalijeme studenou vodou a osolíme. Když se voda vaří, vařte ji dalších sedm minut, slijte a protřepejte.

Pokračování na další straně