Recept na nejlepší Langoše z letního koupaliště: Toto těsto Vám vydrží v ledničce celý týden!

postup:

Nalijeme si mléko do misky a rozmícháme v něm droždí, přidáme zbytek surovin a vymícháme těsto.

Hned, když je těsto hotové, dáme ho do dostatečně velkého plastového sáčku nebo dózy s víčkem a uzavřené uložíme do ledničky, kde nám těsto krásně nakyne.

Druhý den můžeme smažit. Z těsta si odkrojíme kousek, který potřebujeme a na zlehka pomaštěný pracovní desce roztáhneme do tvaru placky. Těsto se nelepí, je vláčné a dobře se s ním pracuje.

Langoše usmažíme klasicky v oleji na pánvi, potom ubrouskem snadno odsajeme přebytečný tuk a můžeme je potírat.

Já Langoše potírám česnekem a dávám kečup a strouhaný sýr. Každý, podle svého gusta:)

Přejeme Vám dobrou chuť!