Recept na nejjemnější koláč připravený z 200g tvarohu a 4 vajec. Každý kousek tohoto jemného dezertu se v ústech rozpouští jako sněhová vločka!

postup:

1) Vyšlehejte si vejce s cukrem.

2) Mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a špetku soli si promíchejte zvlášť. Pak postupně přidávejte k pěně z vajec a cukru.

3) Plech o velikosti 20 × 30 si vyložte pečícím papírem a trochu pomažeme olejem.

4) Korpus pečeme 10 minut na 200 stupňů.

5) Nyní si připravte krém. Smíchejte veškerý cukr s tvarohem. Pak si vyšleháme zvlášť smetanu. Přidejte smetanu k tvarohové směsi.

6) Nyní si těsto překrojte na polovinu. Můžete se zbavit nevzhledných okrajů.

7) Na jeden piškotový plát naneste vrstvu krému. Přiklopte druhým plátem.

8) Navrstvěte zbytek krému a nožem uhlaďte. Zasypte kakaem.