Oplachujete běžně těstoviny v cedníku? OKAMŽITĚ s tím přestaňte

Stejně jako já jste pravděpodobně vyrostli na těstovinách. Existuje spousta dobrých jídel, kde jsou těstoviny důležitou součástí. Těstoviny spolu se správnými doplňky tvoří velmi dobré jídlo.

Ale vy, stejně jako já, jste pravděpodobně celý život dělali chyby. S největší pravděpodobností obvykle převaříte vodu, poté nasypete těstoviny a počkáte pár minut, než budou hotové.

Když jsou těstoviny hotové, nalijte je do cedníku a opláchněte je vodou. Ale to je úplně špatně a měli byste s tím okamžitě přestat.

Proč to musíte okamžitě zastavit, to si mnoho lidí opravdu nemyslí.

Pokud jste někdy jedli v italské restauraci, pravděpodobně jste si všimli, že těstoviny z restaurace mají výrazně lepší texturu ve srovnání s těstovinami, které si vyrábíte doma.

Existuje pro to velmi jednoduché a logické vysvětlení.

Pokračování na další straně