Od té doby, co mám tento recept, jiné pomazánky už nedělám: Nesmrtelný RECEPT na vajíčkovou pomazánku!

Příprava

V první řadě musíte pochopitelně uvařit vejce natvrdo. Poté je oloupejte a oddělte žloutky od bílků. Bílky nakrájejte na větší kousky. Vaječné žloutky rozdrťte vidličkou a vmíchejte do něj majonézu, zakysanou smetanu, hořčici a potom veškeré koření. Poté smíchejte nasekané bílky a nakrájenou cibuli.

Nechte tuto směs alespoň dvě hodiny v chladu, aby se příchutě krásně spojily. Poté můžete tento vynikající salát servírovat.

Chcete-li trochu osvěžit chuť, můžete na vršek nasypat trochu čerstvé nasekané pažitky nebo kopru, pokud ho máte rádi. Pokrm je skvělý především jako snídaně, ale můžete ho využít také jako svačinu nebo lehkou večeři.

Během léta se bude zaručeně jednat o velmi oblíbené jídlo pro celou rodinu. Velkou výhodou je, že je jeho příprava velmi rychlá a snadná. Nejdelší na celé přípravě je vaření vajec. To je skvělá zpráva, protože po tomto salátu budou vaše děti neustále toužit.

Přejeme Vám dobrou chuť:)

zdroj: Pukotukas