Neodolatelná domácí pizza, kterou připravíte za 20 minut a je chutnější než ta špičková z restaurace

Příprava:

Teplé mléko si smíchejte s kvasnicemi. Přidejte sůl, cukr, nalijte olej promíchejte a postupně přidávejte mouku. Prohněťte těsto přikryjte ho utěrkou a nechte odstát na 5 minut.

Uzené maso, salám a rajčata nakrájíme na kostičky nebo plátky, papriku na proužky a chilli na tenké plátky. Sýr si nastrouhejte.

Těsto vyválejte do placky o tloušťce 5-6 mm a položte ho na plech vymazaný tukem.

Na základ pizzy si smíchejte dohromady majonézu a kečup. Poté přidejte maso, ovoce, posypte sýrem a dozdobte olivami.

Pečte 15 minut při teplotě 200 ° C.

Dobrou chuť!

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/vseprozdraviezy/?fref=ts

1
2