Na DNO TROUBY položila PAPÍR NA PEČENÍ: Až uvidíte, jaký výsledek to má, BUDETE DĚLAT TOTÉŽ – ÚŽASNÉ

A k tomu stačí vyndat gril a jídlo připravovat úplně dole v troubě. Profesionální kuchaři říkají, že je to nejlepší způsob, jak připravit pizzu, chléb nebo dokonce kuře nebo krůtu, protože vaření tímto způsobem díky teplému spodnímu povrchu trouby, který je v kontaktu s jídlem, dává skvělou chuť.

Jejich rada je odstranit mřížky a nastavit pečicí papír a poté troubu předehřát na 250 stupňů, ale ujistěte se, že dno trouby je dostatečně pevné, aby uneslo váhu připravovaného jídla. Některé trouby mají navíc otvory ve spodní části, které mohou způsobit problém, pokud jsou zablokované nebo zavřené. Toto provedení je u plynových trub běžné, takže pokud si nejste jisti, raději si vše ověřte u výrobce, než se pustíte do vaření.

Zdroj:novitet