KRÉMOVÝ DORT, KTERÝ SE ROZTEKÁ V ÚSTECH: Velmi snadná příprava a žádné pečení

Příprava:

Základ: Krupici dáme vařit s mlékem a přidáme cukr. Poté za stálého míchání pár minut povařte. Směs nalijte do formy vyložené papírem a nechte vychladnout.

Náplň: Zatímco základ chladne, připravte náplň. Do studeného mléka přidáme cukr a dva vanilkové pudinky. Vše dobře promícháme, aby nebyly hrudky a dáme na sporák za stálého míchání vařit. Vařte několik minut, dokud směs nezhoustne, a nechte vychladnout.

Smíchejte margarín a spojte jej s náplní. Přidejte sladkou smetanu a míchejte do požadované konzistence. Náplň rozetřeme na krupicový základ.

Poleva: Sladkou smetanu dejte na sporák a přidejte čokoládu, aby se rozpustila.

Nalijte na koláč a nechte vychladnout.