Kromě chlebíčků se dá obyčejným chlebem vykouzlit něco neobvyklého. Navrhuji lahodné a vynikající kastrolky.
Potřebujeme:
- cca 8-10 krajíců chleba (v závislosti na úrovni naší poptávky po produktu),
- šunka nebo klobása (200 g) – jak máme rádi nebo co máme doma,
- žlutý sýr (200 g) – nejlépe tvrdý,
- 2 vejce,
- zakysaná smetana (1 polévková lžíce),
- sůl,
- oblíbené koření.
Pokračujeme v přípravě našich kastrolů.
Klobásu nebo šunku nakrájíme na malé kostičky, přidáme smetanu a vejce. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle.
Vše smícháme dohromady, přidáme koření a sůl. Plátky chleba položte na plech pokrytý papírem na pečení. Na každý plátek rovnoměrně naneseme náplň a vložíme do předehřáté trouby. Pečte to asi 20 minut.
Pokračování na další straně