Lahodný a opravdu jednoduchý dezert, který potěší všechny milovníky čokolády

Příprava
1.
Nejprve uvaříme náplň: Do mísy dáme vařit 4 dcl vody a 150 g cukru. Rozšleháme 1 dcl vody a 2 čokoládové pudinky, přidáme vodu a cukr a vaříme do zhoustnutí.

2.
Těsto na korpus: 3 žloutky ušleháme s 15 lžícemi cukru, 15 lžícemi oleje, 15 lžícemi mléka, 15 lžícemi mouky, 4 lžícemi kakaa, 1 práškem do pečiva a 3 bílky.
3.
Rozměry 20 × 35 cm a obalíme v mouce. 1/2 těsta dáme do pekáče a pečeme 10 minut jen aby se trochu upeklo, na upečený korpus rozetřeme 500 g očištěných višní, na višně nastrouháme 100 g čokolády, potřeme vlažnou náplní od uvařeného kamaráda přes čokoládu.uvařené těsto a vše dohromady pečeme na 170 stupňů.
4.
Když je koláč upečený a vychladlý, nalijte polevu.
Vaříme na mírném ohni, aby se spojilo (nesmíme vařit) 2,5 dcl sladké zakysané smetany a 100 g čokolády. Když dobře vychladne, polijeme koláč.

Zdroj:coolinarika