Jedno mléko je nejhorší, a proto se káva mění v jed: Lékař objevil, co způsobuje největší potíže v žaludku!

„V dobrém šálku kávy jsou antioxidanty, ale otázkou je, co to je za kávu? Arabica nebo robusta? Kávy jsou většinou směsi, robusta nese kofein a arabica dává aroma. Kdysi jsem koupil 12 druhů kávy na rozbor, nikde se nepíše přesný poměr toho, co je uvnitř. Čím levnější káva, tím menší požitek, ale lepší stimulace kofeinem. Skvělá je jen káva Arabica a ta je dražší,“ řekl doktor.

„Mléko z Krávy, které dávají málo mléka, je zdravější, nemají deformace žaludku, nemají cukrovku, je jedno, o jaké mléko jde. Rozšířenější je mléko od krav, které dávají co nejvíce, aby byl objem větší. Pokud nemůžete sehnat čerstvé mléko, podívejte se, odkud pocházejí sýry, hledejte místo, kde jsou malé, malinké, nevzhledné krávy. No, je to nejlepší mléko, nejzdravější. Kupte si domácí, ať už od farmářů na trhu nebo v obchodě, to je jedno. Na etiketě vám to neřekne, ale pořiďte si kozí nebo ovčí, koza je významná, má extrémně dobrý lipidový profil. To znamená, že má 30 procent mastných kyselin jako sledě a losos, koza je zázrak,“ řekl.

Mléko, voda, čaj, káva, co pít jako první po ránu?

„Káva, pokud děláte práci, která vyžaduje soustředění, být ve střehu a mobilní, tak kvalitní káva. Kávu si kupuji jen pro sebe v zahraničí, v bufetech, 70 procent arabica, 30 procent robusta, a je to,“ řekl.