Jak připravit bramborové lívanečky: Toto je poklad pro hospodyňky, které milují jednoduché kulinářské experimenty!

Vyzkoušeli jste už všechny existující recepty na lívanečky a hledáte ještě něco nového?

Uchovali jsme si pro vás tajemství přípravy základních bramborových lívanečků, které jsou stokrát lepší než placky.

Tenké, voňavé, s mlékem, můžete do nich zabalit jakoukoliv nádivku nebo je použít samostatně, pohostit návštěvu nebo je podávat k rodinné večeři.

Stručně řečeno, poklad pro hospodyňky, které milují jednoduché kulinářské experimenty.

Tenké bramborové lívanečky podle našeho receptu si vás podmaní jednoduchostí přípravy a neobyčejnou chutí. Co nejdřív si recept uložte!

Bramborové lívanečky

Co budeme potřebovat:

  • 4–5 bramborů
  • 250–300 g pšeničné mouky
  • 3 vejce
  • 5 pol. lžíce slunečnicového oleje
  • 250–300 ml mléka
  • 1 pol. lžíce cukru
  • 3–4 stroužky česneku
  • bylinky podle chuti
  • sůl podle chuti

Postup přípravy najdete na druhé stránce..