Domácí rohlíky připravené bez kynutí za 10 minut! Jsou tak lahodné, že už so je nikdy nekoupíte

1) Droždí si rozpustíme v teplém mléce a přidáme cukr.

2) Mouku smícháme se solí a rozpuštěným máslem.

3) Potom přidáme kvásek a vymícháme hladké těsto. Podle konzistence poznáte, zda je potřeba přisypat mouku.

4) Když je těsto utřené, rozdělíme ho na dva díly a posypeme moukou. Oba díly si rozválíme na 4 stejné části. Každou jednotlivou část pak rozválíme na tenký trojúhelník, který jednoduše srolujeme do tvaru rohlíku.

5) Konce jemně zatočíme směrem dolů.

6) Plech si vyložíme papírem na pečení a rohlíky na něj vyskládáme. Před uložením do trouby můžeme povrch rohlíků potřít pro zvláčnění mlékem. Pečeme v předehřáté troubě na 200-210 stupňů.

7) Nyní již stačí pouze dojít pro ranní noviny a uvařit si k nim horký čaj. Dobrou chuť.

Sdílejte báječný recept na domácí rohlíky bez kynutí i s vašimi přáteli! Určitě si na nich také pochutnají!

https://www.facebook.com/vseprozdraviezy/?fref=ts