Tato bublanina se vám ani v horkém počasí zaručeně nezkysne. Je výborná, velmi lahodná a jednoduchá na přípravu. Recept mám z internetu a je opravdu vynikající.
Co budeme potřebovat:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krystalového cukru
1,5 hrnku mléka
1 dl oleje
1 vajíčko
1 bal. zlatý klas (můžete nahradit kukuřičným škrobem)
1 bal. prášek do pečiva
1 bal vanilkového cukru
libovolné ovoce
postup:
Příprava nemůže být jednodušší. V jedné míse smícháme vše „co se sype“, v druhé vše co se lije + vajíčko.
Pak smícháme obsah obou mís a vylijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Na těsto poklademe ovoce libovolné ovoce – a pečeme při teplotě 180-200 ° C, dokud nebude koláček takto pěkně růžovoučký.
Máte hotovo!
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂