Babička bylinkářka radí: „Pokud nechcete být nemocní – potřebujete tyto tři kořeny

Lopuch je všelékem na mnoho nemocí

Dokáže vyléčit nejen rakovinu, ale i hepatitidu C, cirhózu jater a paralýzu. A zjevně neexistuje žádná taková nemoc, která by mu nebyla vystavena. Zejména cukrovka, bronchitida, sinusitida, pohybový aparát, ateroskleróza, dna, záněty sluchu, rakovina, chřipka, všechna kožní onemocnění.

Jak správně vařit kořeny

Nejprve je lepší sklízet kořeny na jaře, ale můžete i na podzim. Lopuch roste dva roky. A potřebujete vykopat kořen rostliny staré pouze rok, která ještě nedala svou sílu kvetení. Po vykopání kouzelného lektvaru by se měl umýt, nakrájet na kousky a usušit na slunci.

Infuze lopuchu – 1 polévková lžíce. l kořenů naplnit dvěma sklenicemi převařené vody a trvat 2 hodiny. Sceďte a pijte 100 ml třikrát denně po dobu 10-15 minut před jídlem. Sběr bude ještě efektivnější, pokud přidáte kořeny pšenice a pampelišky ve stejném poměru. A můžete střídat léčbu – sedm dní – lopuch, sedm – pšenice a sedm – pampeliška.

Do pozornosti

Olena Zaitseva na svých přednáškách vyprávěla, jak připravit magické přírodní prostředky. S tímto řemeslem začala již od útlého věku. Žena zemřela v roce 2016. Zanechala nám však dědictví více než tisíce druhů léčivých lektvarů a receptů na jeho použití. Klášterní bylinkářka řekla: „Nechceš onemocnět – potřebuješ tři kořeny: lopuch, pšeničnou trávu a pampelišku.“

Náš materiál je informativní. Proto před použitím lidových léků se poraďte s lékařem. 

Zdroj:fithacker