MRAVENČÍ INVAZE ZAČÍNÁ NA JAŘE: Zde je návod, jak se jich zbavit, domácí směs, která je navždy zažene

Pokud nejste příznivcem kupování přípravků na mravence, které se nejčastěji vyskytují na jaře, často nabité škodlivými látkami, můžete vyzkoušet přírodní způsoby, o kterých mnozí tvrdí, že jim pomohly v boji s otravnými parazity Životní styl / nejste příznivcem přípravků na mravence nejběžnější na jaře, často nabité škodlivými látkami, můžete zkusit i přírodní způsoby, o kterých mnozí tvrdí, že jim pomohly v boji s těmito otravnými škůdci

Pokud si všimnete, že se u vás doma objevili mravenci, první věc, kterou musíte udělat, je dobře ochránit jídlo, aby se nezaseklo. Vyhněte se polootevřeným nádobám nebo sáčkům – veškeré potraviny musí být v těsně uzavřených nádobách. A pak se pusťte do akce s těmito několika skvělými přírodními, ale levnými prostředky, které máme všichni ve svých domovech.

Jedlá soda není mravencům vůbec drahá. Smíchejte stejné množství jedlé sody a moučkového cukru. Dejte směs na místo, kde se shromažďují mravenci – a zmizí beze stopy.

Ocet je také skvělým spojencem v boji proti mravencům, proto pracovní plochy dobře čistěte vodou a bílým octem, který je částečně odpudí, navíc je to velmi účinný přírodní čistič.

Pokračování na další straně