LÉKAŘI V ŠOKU: Neléčitelná rakovina byla tímto jídlem zcela vyléčena!

Rakovina je prý nevyléčitelná nemoc, na kterou neexistuje lék, takže vám mnoho lékařů řekne, odepíše vás od živých, pošlou vás na chemoterapie, aby vás zničili až do konce, takže kdo žije, kdo je mrtvý. Není ale jasné, proč se pak ve světě lidí bez větších problémů zbavovat této zhoubné rakoviny přírodou a přírodními prostředky, které moderní medicína nikdy neuzná, protože přírodu si samozřejmě nelze patentovat a jako taková nepřináší žádný zisk.

Svědectví lidí, kteří vyléčili rakovinu, jsou úžasná; jedni ho vyléčili mrkví, druzí konopím, další kurkumou, jedlou sodou a teď je tu muž, který se zhoubných nemocí zbavil medem.

Před třinácti lety lékaři v Záhřebu diagnostikovali Ante Krešićovi velmi těžkou formu rakoviny – rakovinu plic a řekli mu, že to nebude trvat dlouho. Krešić však pomocí medu a léčivých bylin zcela vyléčil rakovinu a dnes žije zcela zdravě v Čapljině v Hercegovině a věnuje se včelařství.

Ze zhoubné nemoci se vyléčil pomocí medu a dalších léčivých bylin, o čemž svědčí spousta lékařských papírů, které Krešić všem rád ukáže.

„Z nemocnice mě propustili ve čtvrtém měsíci a od léta jsem jiný člověk. Když jsem za těch pár měsíců jel do Záhřebu na kontrolu, doktoři nemohli uvěřit, že žiju, a nebylo jim jasné, když viděli výsledky,“ vzpomíná Krešić pro agenturu Patria News.

Lékaři mu řekli, aby pokračoval ve svých terapiích. Rakovina plic díky medu a bylinkám brzy beze stopy zmizela a nálezy jeho krevního obrazu byly, jako by nikdy neměl žádné zdravotní problémy.

Zdravý a v plné síle se dnes v klidném hercegovském městečku Struga u Čapljiny věnuje včelaření a o své zkušenosti se dělí s lidmi z celého světa, kteří za ním jezdí, aby jim pomohl.

Pokračování na další straně