Onkologové vás prosí, abyste nejedli těchto 7 potravin – Skutečný odpad, který způsobuje rakovinu!

Popcorn – Kukuřice sama o sobě není pro člověka hrozbou. Ale k výrobě popcornu se přidává máslo, sůl, karamelizéry, barviva, zvýrazňovače chuti a příchutě. Množství soli v klasickém slaném popcornu je mnohonásobně vyšší než v chipsech.

Vařené klobásy – Vařené klobásy jsou vyrobeny z geneticky modifikované sóji. Uzeniny, malé klobásky, vařené klobásy, paštiky a další výrobky obsahují sádlo, vnitřní tuk, vepřovou kůži, která zaujímá až 40 % hmotnosti. Chuť masa je dosažena pomocí aromat.

Šunka – Ve většině případů v šunce jako takové maso neobsahuje více než 5 %. Vše ostatní je gelové (zvýrazňovače chuti, zvýrazňovače barvy).

Syrové uzené klobásy – Bohužel už nikdo neudí uzené masné výrobky jako dříve. Místo toho se používají kuřácké tekutiny obsahující formaldehyd. To může vést k rakovině.

Trvanlivé mléčné výrobky – Vyhýbejte se mléčným výrobkům, které vydrží déle než dva týdny. Aseptické balení je balení antibiotik. Bohužel toto mléko obsahuje i stabilizátory, zahušťovadla, antioxidanty a příchutě.

Tato potravina by měla být ve stravě omezena a vy pocítíte, jak se váš zdravotní stav zlepšuje.

Zdroj:juznivetar.news